Haberler

HEKVA Gençlik sağlıklı yaşam ile ilgili farkındalığı arttırmak adına, bu yıl yapacağı etkinliklere sağlık seminerlerini de ekledi. Sağlıklı yaşam kişilerin ciddi ve tedavisi zor hastalıklara yakalanmadan hem bedensel hem de ruhsal yönden belirli bir hayat kalitesinde, uzun yıllar zevk alarak yaşamlarını sürdürmeleri demektir.  İsraf etmeden daha mutlu ve sağlıklı yaşamanın ipuçlarının öğrenileceği bu programlarda katılımcılara sağlık konusunda farklı bir bakış açısı kazandırmak hedeflenmektedir. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz sağlık seminerlerinin ilkini, Homeopat Gönül Akkaya'nın sunumuyla "Doğanın İyileştirici Gücü - Homeopati" olarak belirlendi.

 


HOMEOPATİ NEDİR?

Doğal ve yan etkisiz bir tedavi yöntemi olan Homeopati insanı fiziksel, zihinsel ve duygusal bir bütün olarak ele alır. Homeopati Hastalığın semptomlarını bastırmak yerine herkesin içinde olan iyileşme enerjisini aktive eder. 200 yıl önce Doktor Samuel Hahneman’ın keşfettiği Homeopati Türkiye’de az bilinse de dünyanın birçok ülkesinde tanınıyor.


TARİH: Saat:10 Kasım Cumartesi 2018 / 13:30

YER: Kariyer Rehberlik ve Eğitim Merkezi (KAREM), Turgut Özal Millet Cad. Sarıkaya Apt. No: 52 D: 9 Kat: 5 Aksaray - İstanbul

İRTİBAT: 05533466610

*KONTENJANIMIZ SINIRLIDIR LÜTFEN KATILIM DURUMUNUZU BİLDİRİN.

*PROGRAMIMIZ ÜCRETSİZDİR

Habere Ait Dökümanlar

Haber Fotoğrafları

i95zqd3wx.jpg